Om oss

Om Endless Candles

Endlesscandles.se drivs utav bolaget ”Ulrik Claesson AB” med organisationsnummer: 556636-1050.

Endless Candles™ är ett varumärke som ägs av Innovative Imports. Innovative Imports är ett komplett handelshus, som fokuserar på import och export mellan USA, Kina och Europa. Företaget hanterar den kompletta produktcykeln; från produkt- och marknadsundersökningar, produktutveckling, till transport, intullning och marknadslanseringsprogram.

Företaget består av två partners:

Katarina Greene som driver Peace of Mind Marketing LLC, en marknads- och affärsutvecklingsbyrå i Boulder, Colorado, USA med fokus på sport, hälsa och utomhus marknadsföring.

Ulrik Claesson

Claesson AB i Ängelholm, Sverige, vilket tidigare bestod av ägaren och VD:n Ulrik Claesson, som gick bort i augusti 2014. Claesson AB:s affärside är internationella affärer inom plastteknologi och formsprutning samt import och export av formsprutningsverktyg och plastartiklar.

Vårt mål är att…

Endless Candles förenklar tillvaron för alla personer, individuella så som organisationer och företag. Kort och gott, för alla som är intresserade av att skapa en fin stämning med hjälp av ljus. Endless Candles är den första, mest tillgängliga och högkvalitativa LED-ljusprodukten på den svenska marknaden. Endless Candles har en helhjärtad tanke bakom produktprogrammet och konceptet. Vi kommer därför alltid att sträva efter att ta fram nya intressanta och relevanta produkter till våra kunder på bästa sätt. Vår erfarenhet, kundsupport och vårt arbetssätt gör det optimalt för våra kunder att samarbeta med oss.

Vår vision är…

Endless Candles strävar efter att vara den bästa tillverkaren av LED ljus för inredning och dekoration i Sverige samt resten av Skandianvien, följt av övriga Europa. Detta gäller även design, kvalitet och kundservice. Vi vill hjälpa alla som är intresserade av ljus att göra deras värld enklare, mer ekonmisk och miljövänligt.