Om oss

Om Endless Candles

Endlesscandles.se drivs av bolaget ”Ulrik Claesson AB” med organisationsnummer: 556636-1050.

Endless Candles™ är ett varumärke som ägs av Ulrik Claesson AB. Ulrik Claesson AB är ett handelshus, som fokuserar på import och export mellan USA, Kina och Europa. Företaget hanterar den kompletta produktcykeln; från produkt- och marknadsundersökningar, produktutveckling, till transport, intullning och marknadslanseringsprogram.

Bolaget som startades 2003, bedrev tidigare handel med formsprutningsverktyg för plastindustrin samt plastkomponenter. Efter ägaren Ulrik Claessons bortgång 2014 har denna verksamhet upphört och i bolaget finns nu kvar försäljning av Endless Candles produkter, vars verksamhet leds av Ulrik Claessons dotter Katarina C Greene sedan 2010.

Katarina Greene driver också Peace of Mind Marketing LLC, en marknads- och affärsutvecklingsbyrå i Boulder, Colorado, USA med fokus på sportsmarketing.

Vårt mål är att…

Endless Candles förenklar tillvaron för alla personer, individuella så som organisationer och företag. Kort och gott, för alla som är intresserade av att skapa en fin stämning med hjälp av ljus. Endless Candles är den första, mest tillgängliga och högkvalitativa LED-ljusprodukten på den svenska marknaden. Endless Candles har en helhjärtad tanke bakom produktprogrammet och konceptet. Vi kommer därför alltid att sträva efter att ta fram nya intressanta och relevanta produkter till våra kunder på bästa sätt. Vår erfarenhet, kundsupport och vårt arbetssätt gör det optimalt för våra kunder att samarbeta med oss.

Vår vision är…

Endless Candles strävar efter att vara den bästa tillverkaren av LED ljus för inredning och dekoration i Sverige samt resten av Skandianvien, följt av övriga Europa. Detta gäller även design, kvalitet och kundservice. Vi vill hjälpa alla som är intresserade av ljus att göra deras värld enklare, mer ekonomisk och miljövänligt.